MICI (MITITEI)

Despre mici (mititei) se ştie că au venit în Ţările Romane pe filiera turcească şi că se găsesc şi în alte ţări balcanice (la sârbi, bulgari sau greci). Ei sunt un fel tradiţional românesc pentru că s-a creat o reţetă diferită de cea turcească, condimentele şi cărnurile adaptându-se gusturilor de aici. Carnea folosită în mod tradiţional la mici este un amestec între vită oaie sau porc.

Deși, după cum e normal, fiecare zonă, fiecare gospodar a adaptat rețeta de mici  după propriul gust, însă noi Carn Gust menţinem rețeta autentică. Este cea mai veche rețetă de mici pe care poporul român o are.

mici

Aproape de fiecare dată românii aşteaptă cu nerăbdare orice moment pentru a putea ieşi la grătar în aer liber. Iar micii (mititeii) nu lipesesc dintre bunătăţile preparate deasupra jarului încins,de aceea Cârn Gust vă oferă o reţetă tradiţională de mici pufoşi şi suculenţi, rumeni şi aromaţi.

Deşi mulţi prepară în casă celebrii mici, puţini sunt cei care reuşesc să facă un preparat gustos. Probaţi reţeta noastră Cârn Gust care nu au cum să dea greş!